Плывет облачко... укр

Пливе хмаринка.

Пливе хмаринка по небокраї,
І для хмаринки, шлях її – життя,
Що є циклічним в кругообігу природи,
Але з розсіянням блакиті, є кінець буття.

І наче прояв хмарки з синяви блакиті,
Вона маленькою посеред неба цілого була,
Та час здійняв її у небокраї пишність вроди,
І хмарка в раз набрала форм гнітущості, грози.

Та разом з дощиком і сльози хмарки ллються,
Відійдуть крапельки в природу й розсіють її путь,
І у циклічності природи, життя здобуде нову плинність,
Й поплине в небокраї хмарка, у кругообігу шляху її життя.


Рецензии