***

Пролетіти крізь пару ніжних та світлих очей,
Залишитися там не на день,а мабуть назавжди,
Тихим спалахом вій і замріяним дивом ночей
Відбивати на сердці думок своїх тонких сліди..
Тамувати свій подих,хотіти новий більш за все,
І дивитись у сердце самої твоєї душі,
Відчувати як всесвіт у тишу мене понесе,
Та мовчати...
Мовчати свої пурпурові вірші.


Рецензии