Само

Тъжно ми е...
И хлад вече вън настана.
А дъждът до стрехата
щедро се разлива...
Аз само` съм...
Нямам татко... мама...
Нямам си и дом.
.. И топличко си нямам...
за сега куфара
подслон намирам.
... Сираче просто съм...
Тъжно ми е някак...
И в душата ми е пусто,
и болно... нещастливо.


Рецензии