Тебе я славлю, В чний м й сусе!

Я молитви читаю свої на ніч
І славлю серцем, Вічний мій Ісусе.
З тобою розмовляю я віч-на-віч
І за близьких натхненно я молюся.
Перед тобою каюся  і плачу,
І довіряю я тобі безмежно,
Для мене це багато дуже значить,
Я все сприймаю так, як то належно.
Я маю щастя в собі - і то правда!
Бо я пізнала тебе, милий Боже,
Надію маю: прийде моє завтра,
І добрих справ життя і я примножу.


Рецензии