З Днем миста Суми

На річці Псел, серед полів квітучих,
Розкинулось чудове місто Суми.
Тут люди щирі і птахи співучі,
Поети, що йому свої читають думи.

Дерева, квіти, трави росянисті -
Це все любов моя, моє кохане місто.
У дні ясні від сонця променисті,
Я розповім про нього урочисто.

Наше місто як місто і люди як люди навколо
Але ця подія з'явилась на світ нераптово.
Сьогодні ми всі відзначаємо на кожному кроці
День міста - славне і головне свято у році.

Міняються мери, не надто балує влада
Але вмерти місту не дає наша дружня громада.
Ми вірно крокуєм вперед до своєї мети.
З Днем міста вас, дорогі мої земляки!


Рецензии