Божевилля

Маленькими пальцями зірки гасила,
Танцювала боса по калюжах джаз.
А проти любові явилась безсила,
Потрапила в пастку ніби перший раз.

Доводиться губам, смак крові пізнавшим,
Молитву шептати в ночі.
Я хочу сказати словом інакшим,
Як добре було тоді.

Спускаються відьми на землю,
Вдягнувшись в звичайних дівчат,
А я одинока в ніч ту темну,
Слухаю як в лісі відьми кричать.

Ти мабуть думаєш, що я свята,
Що ангел прилетівший з неба.
Ти знаєш, краще я буду одна,
Твоя підтримка вже не треба.

А я так тихо у кутку сиджу,
Аби ж не збожеволіти до ранку.
Прокинеться земля і я скажу:
"Ти більше не стоятимеш вже на моєму ганку".


Рецензии