До Ангелу

Пошлеш вітання,
Чи потрібно?
Чи отримаєш послання
В одвіт? Не так усе ж враждібно?
Запитаєш з добра «як діла?»
А вона все мОвчить – зайнята,
Чи не так?
А що як впише все сповна?
Чи може...?
Дай, Боже, їй найкращого життя!
Бо вона… все б’ється,
Чи не знаєш, як самому
В дальокім краї несолодко живеться?
Однак, вона все стерпить, все пройде –
Міцна у серці, м’яка в душі, я знаю, бо
Вона…


Рецензии