***

Гъурбатда вун хьайитlaни тахтунал,
Секин жеч рикl, разини жеч бахтунал.
Лезги дагълар рикle аваз датlaна,
Акъваза вун са кleви тир къастунал.

Рикl ви шад жеч, намус гвайди хьайитla,
Ахварайни аквада кьеб ватанда.
Бубад кlвалихъ хуравай рикl къайитlа,
Гьуьрметдач ваз жувандани патанда.


Рецензии