Прости меня... укр

Ти пробач мені…

Ти пробач мене, сонечко,
Я була не права,
І прошу я пробачення,
Ти у мене одна.

Я кохаю, малесенька,
Тільки ти у душі,
Не права я, ріднесенька,
І скорбота в мені.

Ти пробач мені…


Рецензии
)))))очень трогательно.

Эд Боголюбов   14.09.2015 11:03     Заявить о нарушении