Най живе Украiнська Республiка!

Якщо гаряче українське сонце
Хмара закриє, тамуючи кров,
Душу відчиню, неначе віконце,
Серцем в темряві осяю Любов.

Скільки журба, що ні з чим не зрівняти,
Всім козакам гартувала серця
Рідна Земля - степова наша мати
В зоряний бiй проводжала бійця.

Я рідну неньку зігрію в долонях
В мрії віллю світовий океан
Най час пульсує в Дніпрянових скронях
Наша країна - степовий Майдан!

Скільки разів позіхала недоля,
Скільки братів покосила війна,
Але козацька не згинула воля,
Бо в наших душах вирує весна.

Як мати - доньку, та як батько - сина,
Нас колисає Дніпрова волна,
Смерть - ворогам! Най жиє Україна!
Слава Героям! Хай згине війна!

02.09.2015 =GoldKing= Київ


Рецензии