Моя Украина

Полетіли думки навпростець,
А дарма ім порожньо блукати?
Так нема перешкод для сердець,
Завжди поруч родина і мати.

В сумний час, та коли защемить
Щось в Душі, несподівано важко,
Я згадаю щасливую мить,
Та коханну навіки Наташку.

 Мати раптом всміхнеться мені
І відчую тепло, навіть взимку,
Заспіваю Душею пісні...
Ах, спасибі, Любов, за підтримку!

 Полетіла Любов навпростець.
До свого заблукалого сина.
Завжди поруч Всевишній Отець,
Завжди поруч моя Україна!

 4 вересня 2015 р.


Рецензии
Прекрасний вірш! Душевно написано.....

Ли Чень Дао   12.09.2015 00:41     Заявить о нарушении
Спасибо, я старался. Стих посвящается моим украиноговорящим друзьям.

Илья Вардиев   13.09.2015 08:37   Заявить о нарушении