А жизнь распорядилась иначе,

Чем думал гонды дэся ктось.
Ну, бо сначал хотя б жыныся, друг,
А вжэ потом сфий строй ексь дом.

И, да, в анчара вы б влюбылыся й.
Колы вин там, то щэ дэсь зном.
Так вот и сам о гэтой высмарчок.
Головосик ш! А вин фсэ роб.

Ну, ж нельга й смитьте пудмысци в жыдов,
Колы суббота настаЁт.
Да й настылай соби, минис3ку,
Ажно й с смытанкыё, го, стол ж.

Пошлы мы тут, усё загрибшы вуш,
А в лавцы дэ шо, кром хамсов.
Ий ападаюць хай штанишычкы.
Паи сябе, пифком сь, браток!

Вот мы й намылы трохы гындычкы
Йиець аж смачных в гындычок.
Бо ж ф поныдилок но хмылыся в щэнь.
А в 5ныцю якый сырок сь.

О так и швэньдяйим з Быспыцькым тут.
Быспичный, ну, бо паринёк.
Да й спыць сцось довго гэтой гыцличок:
Всё спомынае сон за сном!

Да ну ёго! Куда и ноч!
Ведь гэ усэ ны то,
Шо будэ сёньни днём фш.
А нам хтось фшпар ву лоб. И шо тут до чого…
Чы, мо, прыбывса кот?
Ведзь мы дав здачы сопль.

…ну, ровыр в нас ныщо ж.
Повиз мы йим мышок з лысцём –
И на тоби: цэп опсь! Роскы2й орионк,
Мазюкайсь, вкрутюй щось…

Да, Темис втемыш оч.
Бо й Карма дэ ув чом.
Вот так в хлыви й жывёт С3лок:
Подпалював ж дэсь Тёмк?..  хм, в Довськ.
Дыржы тыпэр дарунок во ж.
Фсё мы ф паходи зь Гром.
Ну, й бы й з ГловНицкым ктосьць


Рецензии