Итак, мы выбралы 4

Бо ТереЩенКо гыцыль хы3й!
Пошов тут выбрав фсих мийНис3й
С кваТиры ж номир 7.

СпиШите же. От подыВитЭсь.
Счас УлайХольВичь фсих зайисць вжэ.
Бо то козак! Го! Мафий ныц жэ й
Са и Сашки друшКи зь.

А ГайДуйКебичь. О! То Шпинь шэ вш.
А ныц ны жыдкых ззимш кисиль цип.
Вин так но ведзь... ва у гавНивСтан.
Да-да, либера синк.

Осталось шо нам подывытысь.
Тут, на циви зе Ер Мы НыМыш.
Да так... но з дота во жэ ктосьци зь
Щэ прэцца в пост прахвоСта ль.

...ах, рома новска! Ты з Янова?
Ха-ха! Да дай но мёрТВ спис!
Такы во наваСтишк ат шишк.
Ну, грайимось, бы дитк.


Рецензии