Дощик Тяп-ляп

Фея маленька великий сюрприз
По райдузі скинула вниз.
Мокрі краплини-горошини –
Та й ні на кого не схожі.

Приспів:
Кап, крап, тяп, ляп, –
Цятки-горошини.
Кап, крап, тяп, ляп –
Гості непрошені! 

Фиркає капелькам в унісон
Худенька коняка у горщик.
На парасольці, неначебто слон,
Стрибає і бавиться дощик.

Приспів:
Кап, крап, тяп,ляп, –
Горошинка-дощик.
Кап, крап, тяп,ляп, –
Крапає дощик.

Дуб тягнеться в небо, щоб стати стрункіше…
В калюжах сміється хтось босоніж…
Дощик, облиш це, швидкіше!

А хто це пшеницю лизнув язиком
І повалив. Хто ж це? Хто ж?
Ба, піднімає плащі і бігом!
То забавляється дощ!   

Приспів:
Кап, крап, тяп, ляп –
В шляпах гуляє дощ!
Кап, крап, тяп, ляп –
Пустує, і грається дощ!

Листя на дереві, наче тремтить…
Та зупинись ти хоча би на мить!
Дощ, дощ, дощ, дощ! ДОЩ!!!

малюнок Шиліной Світланки


Рецензии
А на украинском гарнише))) и малюнок дуже добрий)

Ксана Поликарпова   11.09.2015 20:52     Заявить о нарушении
Мені також подобається.

Лариса Калинина-Харламова   11.09.2015 22:44   Заявить о нарушении