Про тебе...

Кольорова осінь,
Сонце в небі сяє,
Листя золотисте
Вітерець зриває...

Осінь моє серце
Тугою проймає,-
Бо тебе, мій любий, -
Так давно немає...

Стримуюсь від болю
Та себе жалію,-
ЖУрю свою долю
І про тебе мрію...
10 09 2015 р
Вікторія Р


Рецензии