Идеальное счастье... укр

Ідеальне щастя …

Інколи важливіше мовчання,
Що у спокоях притискання,
Та у спогадах мандрування,
Нам нагадують, про почуття плекання.

Інколи, ми занадто бажаємо,
Та часами, чимало втрачаємо,
Хоч і з надією, палко ми віримо,
Та у без дії не мало марніємо.

Інколи у словах переконливі,
Як для життя безцінні й важливі є,
Що нам в майбутнє сформовано,
Сплекаємо у збуті з надією.

І тоді, у часи тримання,
Кожне слово бурштин надзвичайний,
Що карбує безцінність надбання,
Почуттів переконливих ймання.

І тоді посеред тиші мовчання,
У часах неймовірних, бажання,
Ми осиплюєм вірне кохання,
Почуттям ідеального щастя плекання.


Рецензии