Пайсц з гэтага свету

Мне абрыд гэты свет,
Мушу з ім развітацца
І пайсці па сцяжынцы,
Што вядзе ў Нябыт.
Там чакае спакой,
Там не трэба спяшацца,
Там – свае, не чужынцы,
Кожны з кожным там квіт.

Не чуваць сварак там,
Галашэння і стогнаў,
Цішыня навакол
Аксамітам вісіць.
Адпачне там душа.
Ды, баюсь, што нядоўга:
Адпачыўшы, ёй, пэўна,
Зноў захочацца жыць.
5/09/02


Рецензии
Да, действительно, до удивления похоже... хотя у меня смысл чуточку другой...

Светлана Пахальчук   04.11.2021 18:04     Заявить о нарушении
ну если только совсем чуточку))

Джордж Мэйсон   04.11.2021 18:11   Заявить о нарушении