Я маю цей св т

Я маю цей світ.
Де долоні мої
Зупиняють години
Я бачу ці хвилі..
і тебе.
Вечори. Цілий шлях.
Не побачити сонце.
Десь у тебе в очах.
Я маю цей світ.

Іще буде залито все сріблом
Як хочеш, ходімо зі мною по сни..
по сни.
Нам так близько до неба.
Тільки ти не впади.
Я маю цей світ.
Де співати я маю тобі.

Хочеш я підіймусь
Ще ближче до тебе.
Мої мріі складають
цей світ.
Зоряний шлях
Вічності подих, я в них.
Доки ти можеш віріти в сни.
Доки ти можеш віріти.. мені.

Я маю цей світ.
Але ти залиши все на завтра.
Ти міг би казати казки.
Все що маємо ми
До кінця ще не звисно.
Буде інколи пізно.
Я маю цей світ.

І досить нам неба
Якщо сили мають від мене піти..
В мене ти.
Це Ми.
Дивовижну частину
Я дарую тобі.
Я маю цей світ
Щоб співати для тебе пісні.

Хочеш я підіймусь
Ще ближче до тебе.
Мої мріі складають
цей світ.
Зоряний шлях
Вічності подих, я в них.
Доки ти можеш віріти в сни.
Доки ти можеш віріти.. мені.

____________________________
Світ - свет.
Світ - мир.


Рецензии