А там ничего

І бажання вберегти щось ,
здається ти дарма втрачаєш час,
все що буває -відбуває,
все, що буває- то добре,
а добре не триває довго.,
і кожен для когось і для когось всіх нас.
І часом буває, недотепа , покохає дужче всіх,
а буває , що не дивишся і в очі.
А буває в тихий час, твоє до твого сильно хоче.
Минуть багато днів, минуть і болісні хвилини,
Минає все, і ти тут промайнув,
свій світ , напевно, вже і не покину.
І хтось не дивиться на зорі ,
бо Місяць в нас один,
можливо серед тисячі листків ,
тобі впаде той в очі на якого дивилися всі.
Всі - то є історія,
то є багато різних днів і згадок і думок.
а хтось бажає бути більш ніж може,
а хтось кричить в обіймач снів,
ми зустрічаємсь ненароком,
ненароком і втрачаємо усіх.
Я бажаю, а втім це не важливо,
на все свій час, можливо
і прийде твій колись ,
і скажеш , що щасливий.
Посміхайся більше і люби ти щиро,
не дивися ти назад, то все дарма.
Дарма проминаєм ненароком,
дарма, моргнувчи оком
зрозумієш, що нічого і нема.
І життя все проминає ненароком,
ненароком все дарма.
Пробач, що не було , а що було то все не так,
на вустах тріпоче кількість слів,
у очас небес всі хмари,
як жаль коли не зрозумів,
як жаль то все , і те що не бува.
Відколи все ... а там нічого


Рецензии