Кто не плакал от дурости свыше,

Той а ныц шэ ны понив ны й в жызьнь.
Бо возьмы на типа жэ ядливца
Да закынь дэ и за колюхы ж.

От мы выйшав тут во на СтраничКу Сь –
Хы! А тут Свет Лановичь ядКый!
Бо дохоДыть и ёму щось бытТам
Ись палейСкай сырое глыбИнк.

Ходять диты щэ трохы до й дидка.
Ий за то блаадарен вам, жидк.
Бо с Хибинав видны ци вш Навинкы.
Бих зе фсих пакаРав прам равинк.

Мы доху й вжо й сыру радюЖинКу ш
Да натяг ий натег на спину й…
Так слегка лупаНули нулишки
Гонды во нивалида Вакх Сух.

…да! Колы б вытэ Ёгу хоть трохы
Понялы, то ужэ, мо, й спасусь:
Фей Дой Сей Ев вам скажэ хай вуж,
Чы дурный гонды зов7 ваш друг


Рецензии