Шо уплывае на нашую дзейнасць!

Дзе ты, які гаспадзін!
Вось жа ні прэцца ні с веласіпедкам
Ніс гэтый ву ажь Брод-ніц.

А мы дакажам, шо мы жэ ны й мышы вам.
Да, ну, пашлі да ваўкіф
Да й разграмімшы-та логавы жыдавы, х.
Ой, ля. Да-да, ва цюрмі й сць.

Нада лі нам прама ж неКі зь казіныя
Прам-такі смачны й сырКі й.
Но прыдсядаЦеля ты зе й злавіЛі за.
Да, ну, а во, за штаны.

Мы абяцаЕма: Ема ны жеб не зьзісьць!
Хто така? А!.. ха-ха-хі!
Да а вот тая, шо сыпле ж цукерКі мні.
Шурка, па прокЗвікШчу Кімк.

Енус, однака, жа сільн!
Ф попкы шчэ фсыпе вам сільк.
Ты ж Белай Русі во сын?
Чы ты не с Фе-да-рукі шч?

...ну, то Барэйка злаві.
Гэто з Опадышч чы дрын.
Вот мы й грыбэм од Саш ків. Ты но ківНі зь.
Вот мы й любуЕмсь Лалітк


Рецензии