Ja wiem...

JA WIEM...
 
       
Ja wiem, jak Cie boli dusza.
Ja wiem, ciagla meka Cie gnebi.
Ja wiem, ze pekniecia krusza
Twe serce, a cialo to parzy, to ziebi.

Ja wiem, ze nie masz spokoju
Ja wiem, jaki szal Cie dotyka.
Ja wiem, bol zdradziecki ukoje,
A nerwy ukoi nasza muzyka.
 
Ja wiem, ze odnajdziesz  spokoj
Ja wiem, odbudujesz swa dume
Ja wiem, jestem - twoj niepokoj,
Przyczyna zmiany zycia i zaduma.
 
16-07-2014 
                ***

AP(wersja oryginalna)


Рецензии