Sila mych mysli...

SILA MYCH MYSLI...
            
Burza, grzmi…
Boje sie, strasznie mi.
Przytul mnie do siebie,
Obejmij, niesmialo prosze Cie.
Atmosfera pradem zieje,
Niebo czarne, wiatr szaleje.
Oberwaly sie chmury..,
Blyskawica..,
Jezykami ognia wiruja pioruny.
Sila mych mysli sciagam Ciebie,
Kiedy straszne zjawiska na niebie.

Obejmij, przeciez wiesz,
Ze bede kochac zawsze ile chcesz
Ku ubarwieniu twych uciech,
I pragnac meskich rak dotyku,
I patrzec na twych ust usmiech.
Marze o zmyslowych szeptach,
Pieszczotach przy swiecy plomyku.
Jestesmy wtuleni mocno w siebie.
Kochamy sie..,
W znak milosci naszej cud teczy
Iluminacja - ukazal sie na niebie.
Znow sila mych mysli przyciagam Ciebie,
Kiedy wspaniale zjawiska na niebie.

14-06-2014
                ***

AP(wersja oryginalna)


Рецензии