Кохання

Хочу побачити  тебе,
І хай це навіть неможливо.
Але сказали зірки, небо:
Була і будеш ти щасливою!

Я вірю небу, і вірю тобі.
Ти - Сонце, що вічно сяє.
З тобою завжди я, навіть у ті дні,
Коли нас ґрати так лякають...
І хоч біль серце рве тоді,
Я все одно кохаю...

Це більше, ніж проста любов,
Яка колись минає.
Ніщо не вічно. Тільки ти
Для мене Всесвіт відкриваєш!

липень - серпень 2015


Рецензии