Як багато говорять квiти

Як багато говорять квіти,
Їхня мова така чарівна.
Як же серденько може радіти,
На душі розквітає весна.

Як говорять квіти багато,
Заворожують простір собою
І теплом наповнюють хату,
Все дивують своєю красою.

Як багато говорять квіти,
Досконалість і магія фарб...
І життя знову пахне літом,
Кожна квіточка - просто скарб.


          


Рецензии