Yoxdur derdime care

Daxilen olmusem zahiren varam
Mehebbetle yollara atilan yaram
Ewq odunda men yanan ahu zaram.
Bir care tapmadim, hele bicaram,
Gedin soyleyin derdimi dildare,
Hele ki yoxdur derdime bir care.

Qelbim ondan cox eyleyir andaman,
Sonub gunew, qapqaradir asiman,
Geceden tezece sokulende dan,
Mehman oldu xeyali bir nece an,
O gundende olubur g;n;m qar;
Hele ki yoxdur derdime bir care.

Yene dolmuwam, periwan olmuwam,
Yene bu dunyada elan olmuwam,
Xarabat olmuwam viran olmuwam,
Sevdanin qemine qurban olmuwam,
Dedim tanriya yalvar; yalvare,
Hele ki yoxdur derdime bir care.


Рецензии