Gel yanima yarim

Ortur gozlerimi meyin xumari,
Gozumun onunde o gul camali.
Axtarir gozlerim nazli nigari,
Bu gece yanimda olaydi o yar,
Serab tek qelbime dolaydi o yar

Onsuz bu dunya canima qefes,
Artiq yawamaga qalmayib heves,
Gelib nefesinden vereydi nefes,
Subhecen menimle qalaydi o yar,
Serab tek qelbime dolaydi o yar

Yenede koksunu daglayir qelbim,
Sevgi qapisini baglayir qelbim,
Qisilib bir yere aglayir qelbim,
Kaw menim kolnumu alaydi o yar
Serab tek qelbime dolaydi o yar

Men indi derdimi soyleyim kime
Sensizlik agirdi cetindir mene
Ruhumda uwuyur soyuqdur yene,
Ah, qelbine meni salayi o yar,
Serab tek qelbime dolaydi o yar


Рецензии