Heyat

Heyat bir sinaqdir cekir imtahane bizi,
Agladir, guldurur ya qoyur virane bizi.

Ewqin werabiyla xumarlandirir cesedi,
Eyleyir Leyli Mecnun kimi divane bizi.

Yandirdi qelbimizi bir gul oz nazi ile,
Donderdi bulbule saldi gulustane bizi.

Pervanede dolanirdi semin siteminde
Geldi getdi sonda terk etdi pervane bizi.

Geldi omuruze dost sandiqmiz insanlar,
Otdu aylar, iller, deyiwdi canane bizi.

Ewk iyle bicar olduq soyledik awikare,
Yene inanmayib sandilar efsane bizi.

illerin xow kececey canan yaninda olsa,
Orxan de sozunu, mest etsin meyxane bizi.


Рецензии