Тута ля нам АбрыхКохСавы Райк прыслав

Цэлае цуда цудовнае, прам аж ах.
И на бо шо гэто ты, товариш Кобзарь,
Прама-тки, видзиш ли, гых, пасягайш!

Вот так пицЦэхРыйка: рый хоть яе ва в наль.
Ибо она жэ лежыць чуць жыва вж.
Ну, соблязьняе ли хто дзе, када
Раптам напад на краСавичку ш да з-за вугла й.

...ню, каля цэрКвы жа, х, можня каво-та да й?
Бо, го, у Янове-та карНавал.
Да й не й за счот нашай жрачк.


Рецензии