Твоя посм1шка - сонце зимою

Одна твоя посмішка
Може змінити життя.
Мені іноді здається
Що це не просто почуття,
Це не просто рої метеликів
І цвітучі піони,
Це сонце серед зим,
Що порушує закони
Написані циніками
Й підписані ідеальними,
Ні краплі не хворими
Й до болі формальними,
Що навіть не живуть,
І не любили вічністю.
Себе зсередини убили
Пустою цинічністю.
Мені часто здається, що
Моє кохання - сніг у пустелі.
Люблю тебе трохи вище
Ніж до високої стелі.
Й трохи сильніше
Ніж обійми кальмарів
Що крушать човни.
Ти - частина кошмарів
Нажаль, щасливих,
Янтарно - світлих,
Й карміново - гарячих,
По осінньому рідних.
Світлтим світанком,
Заходом золотим,
Коротким романом,
До болі смішним,
Ти став для мене
Минулим. Щасливим,
Веселим, теплим
Нажаль - брехливим.
І я викорінюю тебе
Зі снів і слів,
Відчуваючи потребу
Відчуваючи порожність днів.
Мені так хочеться
Про всі події
Тобі розповісти,
І пригадати мрії.
Та ти не поруч.
Ти за стіною.
Я не залишусь
Собою.


Рецензии