Итак, нам нравитса Анина грудка

Да и, вапщэ, щэ щося майбутне сь.
А то, ну, как нам, скажым, з Васьяй
Да вдунуты Насценьке праничка й.

А вот ана вуж ий атзыйВайЕйца з:
Да, сциШок ваш мняв так панравилься!
Ну, и дальшый в этым мы ш родзе-та
С васьМийКласьк пагаВорыма ж.

А шо. Ты нас здзиваваеш?
Да аху в Ена цымало вж!
И ВКантакти фхади, дид, кажный
Да й всади морквин Надькам.

Да. Ворыва в вор радасна:
Всё пакупайиця, фсё налягат на вас.
Ты но тута открыв нойбукха,
Ек вуш тоби на курыцу й.

Опшым, ны знаю, ек там в гимназийках
Вжэ васьПицьВайЮць юць правильных.
Ну, как бо, хы, фсэ созрывае фш,
То зразу й рызинку сь ф7 натэ гад.

Ий хай воет лобнир на Колек:
Эй! Дай но всваволю махойницам!
Ты ж  з имы прамо сурЁзна-та
Да и пагаворРысь.

...ну, вот шэ сыдыть карапузька.
А ек ты йийи купыш?
Га! Да то ужэ пойЛейШучька-та!
А НЕ Анька Курачка


Рецензии