Я у iнтэрнэце дзяучыну убачыу

Я ў інтэрнэце дзяўчыну ўбачыў.
Выдатным абліччам уразіўшы,
Адразу ж у розуме ўявіў
Як быццам з ёю дзень пражыўшы.

Як быццам за ёй даглядаю
І велізарны букет кветак дару.
Пэўна што так і будзе, не ведаю.
Але кветкі дарыць я не люблю.


Рецензии