Белая птица

Відпустила білу птаху в небо,
Хай по волі вона відліта…
Полетить кудись далеко,
Там де хвилі море підійма.

Прохолодний вітер хиле трави,
Там де роси полями цвітуть.
Де є тільки мир,на цій планеті,
І пейзажи барвами гудуть.

Росяните поле під горою,
Небо синє хмари підійма.
Білий птах,не улітай с журбою,
Новий ранок добрим починай


Рецензии