О музико! Любов моя!

Вона пьянить неначе те вино,
Вона заводить ніби ключик ляльку,
Її почула я ще так давно,
Коли в житті я перший раз побачила фіалку.

Я з малечку любила слухать ніжні звуки,
Наспівувати тихим голосом пісні.
І вже тоді сплітала між собой букв сполуки,
Щоб вишли рими голосні.

Без неї не уявляю сенс мого життя,
А з нею з кожним днем все більше розквітаю.
О музико! Любовь моя!
З тобою мов на крилах я літаю.


Рецензии