Жажда жизни... укр

Спрага життя.

Ми маєм все, що нам природою дано і Богом,
І маєм більше навіть, з мотивації життя,
Та тільки ж маремо чомусь лиш тим, що не дано нам,
І в тяжких спробах доторкнутися до мрії, решту рушимО.

Нас вабить все, що доля нам не дала,
Та й в заздрості своїй, продовжуєм життя,
Ми маєм все, що нам природою дано і Богом,
Та завжди спрага не насичення -  жива.


Рецензии