Men yene seni sevecem

Yalan oldu bu ewqimiz,
Dawlara deydi ehtimiz,
Ayrilsaqda bax indi biz,
Men yene seni sevecem.

Kecsede sensiz illerim,
Hesret olsada gunlerim,
Gormese seni gozlerim,
Men yene seni sevecem.

Bu gediwin verse ezab,
Deymesede sime mizrab,
Getirmese ureyim tab,
Men yene seni sevecem.

Sen belkemde geleceysen.
Gelib meni goreceysen,
Axri ozun deyeceysen
Men yene seni sevecem.


Рецензии