Каждый год, как лестница... укр

Кожен рік, як сходинка.

Немов пісчинка в передпокоях життя,
Ми маремо безсмертям, та можливістю буття,
І доки молодість, бурлить в судинах наша кров,
Ми намагаємося нАхрапом прожити власне живоття.

І день на схилі віку, та безмежності знання,
При абсолютному зрівнянні та спогадах мінливості буття,
У закутках пізнання досвід прожитого власного життя,
Ми в змозі зрозуміти реальність бажаного майбуття.

Та доки вік гормонами сповняю нашу кров,
Й заздалегідь роки майбутнього сформовані буттям,
Ми лиш пісчинка в передпокоях життя,
Що моримо безсмертністю можливого буття.


Рецензии