Нiч панувала

Ніч панувала нудним, монотонним дощем,
Тим, під який так солодко засинати.
Навпіл різала небо, немов мечем,
Блискавка і заглядала у вікна хати.

Грім гуркотів і щось бубонів землі
Не по-літньому, тихо, навіть втомлено якось.
Так спокійно і мрійно було мені,
Й так хотілось писати, й таки писалось.

Дивна була, дивовижна нічна гроза -
Тепла, немов перед сном молоко парне.
Може остання така в цьому році, хто зна ?
Принаймі сьогодні я полюбила осінь.
                Гадаю, й вона мене.


05.09.-06.09.2015.


Рецензии
На это произведение написано 19 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.