Коти

Всесвіт - безмежність і пустота.
Вертикальна зіниця кота -
чорне ніщо.
Коти живуть відразу в двох світах, відразу в дев'ятьох життях...
Стоп. А якщо
я кіт? Ти кіт. Усі коти.
Смієшся. А ти
пам'ятаєш коли
останній раз вмивався, потягувався, чухав яйце? Ага, і я про це.
ЦРУ, ФБР, МОССАД, РПЦ -
усі приховують факт, хтось же рахує процент.


Шок. Тиша. Вмерла динаміка.
Міль заселилась в клубних динаміках.
На стадіонах не грає Динамо, ТІК.
Коти не трахають кішок, ті лиш динамлять їх.


І в тяжкий момент
усвідомлення правди, істини,
Я вийду в кіоск рохзрістаний.
Візьму банку Gourmet, 2 Whiskas'и.

Ти скажеш: "Вадім, а як же істина?"
Я скажу: "В жопу істину."


Рецензии