iВА

               
Наклонилась іва до  води
Мов дівчина розпустила коси
І сплили у пам’яті моєї
Недоспані і  щасливі ночі,

           Пр
Іва, іва, івушка верба
Нагадала перше ти кохання
Твій куточок в серці,він живий
Він для мене завжди такий милий
Іва, іва, івушка моя
А  любов тече в крові про тебе

Все пройшло мов снігом замело
А роки добавили розлуки
Івушка моя, моя печаль
Не вернути тебе  все змінилось

Хочу так побачити тебе
Твої очі і почути голос
Івушкою кликав, обнімав
Зараз сумно що немає поруч
          Пр
І не міг подумати тоді
Нам з тобою не судилось разом
Іва, іва, івушка моя
Наче вчора ще було кохання
Спомин мій джерельная вода
І моє було і є  кохання


Рецензии