Я. К

Я твоя таємна мука
І небесне покарання,
Я і зустріч і розлука
І любов твоя остання.

Пригорнусь до тебе тихо,
Обійму тебе рукам-
Я твоя остання втіха,
Переписана роками.

Я твоя остання пісня,
Я твоя чарівна казка,
Я і воля і неволя,
Перемога і поразка.

Лиш в думках до тебе лину...
Розділить з тобою хочу
Темну нічку, ясну днину...
Лиш тебе люблю... шепочу...


Рецензии