У палоне

Зеленавокi мой, каханы!
Ты, майго сэрца гаспадар!
Ты, непауторны и жаданы!
Нябёсау ты, цудоуны дар!
Ты у маiх думках удзень и уночы...
Наумысна у рук тваiх палон
Па бiтым шкле павiнна крочыць
Я за пяшчотай на паклон.
Я паслухмяная рабыня.
Любы вар яцкi твой капрыз
Выконваць буду, мой адзiны,
"Кахаю",-каб пачуць, як прыз.
Таша Незабудка.


Рецензии