22. Душа-!!!

Цей Вірш Був Написаний Мною
Багато Років Назад Він Називається Душа

        (((Душа)))

Святая Світлая Душа
Коли ти Йдеш у Небеса
Люблю Тебе До Болю
За Тебе Батька Молю

Я Вдячний Тобі За Цей Храм
В Якому Ти Зростаєш
Небесний Янголи Святий
Що Ти Обирігаєш

Я Вдячний Тобі За Любов
Свята Причиста Мати
Ти Чистим Світлом і Теплом
Сина Вчиш Зростати

І Той Причистий Світлий Дух
Що Істинною Зветься
Прийде До Серця До Мого
В Мої Душі Озветься

Радію Щиро я Тобі
Причиста  Свята Діва
І в Моїм Серці До Тебе
Живе Моя Надія

    06.07.1980.г.
    АВТОР:Володимир-Безпаль


Рецензии