Словом можна вразити у сердце

Ну давайте поміркуємо самі,
Що ж таке,оця ось "мова"?
Пишуть нею вірші і казки,
Розмовляюсь нею,всі говорять.

Мова у негідника як ніж,
Словом можна вразити у сердце.
Можна розтопити словом лід,
Приголубити,й навпаки,образить.

Кожному дане право своє,
Кожен сам розпоряжається цим словом.
Но образи на що всім?
Краще ти потіш всих добрим словом.

Добрим словом що іде від серця,від душі.
Посміхнися людям всім до вкола.
Нам образи непотрібні,ні
Користуйся тільки добрим словом.


Рецензии