Це просто дощ...

Я все робила, щоб тебе забути...
Але так хочу лиш з тобою бути,
Понад усе!

Я видаляла фото - це не просто,
Заповнила свій день, думки і простір,
Самообман...

Байдужою я бути намагалась,
Навіть собі зізнатися боялась,
Що я люблю.

Зробила крок на зустріч, усе марно.
Із небом разом плачу, просто хмарно,
Це просто дощ...

І час, я знаю, згодом допоможе.
І не захочу я до тебе, може,
Усе мине.

Лиш пам'ять буде бережемо тримати
Твій образ, голос, наші дні, як свято,
Ту ніжність, і бажання просто бути...
А на сьогодні - я хочу забути,
Тебе

03.09.15


Рецензии