Сакральное. укр. язык

Щось виблискує в ніч на воді у лататті...
Що то- місячний диск? Світ від свічки? Ні?
Ми з тобою прийшли у чаклунськім завзятті
З потаємних цих місць Чару пить. В ніч.
Роздягнись, і чутливістю срібного тіла
Напої мою хтивість, мов Чару налий до країв.
І від Чари
Відпий.
Чаро- дій!
А тоді...
           Що ти бачиш у темній безодні води?
Йди
           По слідах, що проклав по воді, як ходив
Див.
           Так, це диво із див. Відірвись. Бо ще стогнеш...
Ти
           Легка, мов пір"їна. Водою підЕш- не потонеш.
Гониш
           Вітерцем по воді ти ці хвилі легкі....
Припади, мов прочанка, й торкнися моєї руки.
І сама проведи вздовж по тілу із верху- униз.
Місяць сріблом на тілі твоєму змалює Альгіз.
І Беркани ти руну вкладеш унизу живота.
І останній твій стогін бажання впаде, мов сльота,
На замшіле рядно берегів, на тумани, що в Хель
Нас в прадавнє стежками ведуть до таємних земель.
Легкість ВІдання Знань-
             Глянь...
Ось Перунів Наказ-
             Раз.
Ще й Одвічні Слова-
             Два.
Що даю- то бери-
             Три.         


Рецензии