Exlaqsiz qadin

Sen oyretdin meni sevgiye
Verdin ureyini hediye,
Bes ayrilib getdin sen niye?
Meni oyretdin sensizliye.

Sadiq olmaq ucun ozgeye?
Deme ki qisqanc idin deye,
Qayitma qayitma geriye,
Indi oyres sen mensizliye,

Oldum senin terk edilenin
Olmuyacaq daha sevenin,
Her an feryadina gelenin,
Senin hesretinnen olenin

Derdini sirrini bolenin,
Baxib gozlerine gulenin,
Ozunde bilirsen gedenin,
Birine xeyanet edenin,

Zalim heyat canini alir,
Min ezaba zulume salir,
Onu el icinde alcaldir
Yene omurluk tenha qalir


Рецензии