Когда с Марсэль, в бутылКУ Ш лезь

Совет такый мынтЭчц

Тимур Сушко в 12 лет
Ужо й, дывы, студент!
Бо ж гэ вжэ ж Жодинко, ны Брест.
Ту бок, хы, во хохол?

Да шо вы, не. Такэ Тыле
Рошдаеця но ексь
Ув бульбахсей, а ны цип дэсь
Уф бульбашэй-хахлэй.

Ек пышет Белта навык, глень,
Воно-то, мозир, лепсь,
Кали-кагда кахаць сесьЦерк
Да сце й зь васьми дзесь ф сенц.

Ув общым, буты БуцОМ мне
Ны выпадэ вш ныек.
Бо, ну, нет бонусь вдуниць всех,
Кто надто вжэ спарсьМент.

… а вот каб некэ заклюкЧень!
Да-да. То гены все.
А я ж Артур. Артём. Баешк.
Артачуся но в Змей К.

Када нуда, прыды да Мень.
И выпый 100 бутэль.
Товди ж но, мо, поймэш, шо щэ
Е й АстроЛогик здэсь.

Ну, скажым, АЧ. Шо за тут флаг.
Канечно, чорно-белк.
Ну, й на: ЧырКашына ву каш
Не вдеЛяли зь в Донецк.

Чого ш то цэ? Аджэ ж,
Тут 6 ны голуБень
В наЙзвань украинск сцернь.
Закон богэй-планет поруш но дэ!
Ны влипыць ни  ДурГенк.

…скажы ж УО. И вот:
Блакитно-жовтэ польК.
О так исЛед Исус в Хрыстэньк
Усэ, шо гарНынькэ.

К прыМеру во ж: з бело-русэй ж
Міланкы кохты цфет


Рецензии