Из Эмили Дикинсон 185

185
"Faith" is a fine invention
When Gentlemen can see -
But Microscopes are prudent
In an Emergency.

185
Слепому  Вера  не  дана,
Глупцу  наука  светит,
Но  он,  что  в  знаньи  Сатана,
До  смерти   не  заметит.


Рецензии