Лiсове ателье

Восени зелений ліс               
в ательє перетворивсь.
            
Всі  кущі  і  всі  дерева          
дуже заклопотані:
їм вбрання пошити треба            
за новою модою.               
               
Кроять, ріжуть, приміряють       
модну райдугу платтів.
Шиють жовті і багряні,            
золотисті і руді ...             
               
Безліч клаптиків довкола ...      
А що це? Колюче, жах!  -
То подушечка для голок.          
Люди звуть її "ЇЖАК".            
               
               


               


Рецензии